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Universitätsbibliothek Heidelberg
Status: Bibliographieeintrag

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 Online-Ressource
Verfasst von:Carr, Prudence R. [VerfasserIn]   i
 Jansen, Lina [VerfasserIn]   i
 Walter, Viola [VerfasserIn]   i
 Kloor, Matthias [VerfasserIn]   i
 Roth, Wilfried [VerfasserIn]   i
 Bläker, Hendrik [VerfasserIn]   i
 Chang-Claude, Jenny [VerfasserIn]   i
 Brenner, Hermann [VerfasserIn]   i
Titel:Associations of red and processed meat with survival after colorectal cancer and differences according to timing of dietary assessment
Verf.angabe:Prudence R. Carr, Lina Jansen, Viola Walter, Matthias Kloor, Wilfried Roth, Hendrik Blaker, Jenny Chang-Claude, Hermann Brenner, Michael Hoffmeister
Jahr:2016
Umfang:9 S.
Fussnoten:Gesehen am 08.01.2016
Titel Quelle:Enthalten in: The American journal of clinical nutrition
Ort Quelle:Oxford : Oxford University Press, 1952
Jahr Quelle:2016
Band/Heft Quelle:103(2016), 1, Seite 192-200
ISSN Quelle:1938-3207
 1938-3215
DOI:doi:10.3945/ajcn.115.121145
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Volltext: http://dx.doi.org/10.3945/ajcn.115.121145
 DOI: https://doi.org/10.3945/ajcn.115.121145
Datenträger:Online-Ressource
Sprache:eng
K10plus-PPN:1523851015
Verknüpfungen:→ Zeitschrift

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