Status: Präsenznutzung
Signatur:
X 1087 h
Standort: Bereichsbibl Altertumswis / Alte Geschichte
Exemplare:
siehe unten
Titel: | Food, identity and cross-cultural exchange in the Ancient World |
Mitwirkende: | Broekaert, Wim [HerausgeberIn] |
| Nadeau, Robin [HerausgeberIn] |
| Wilkins, John [HerausgeberIn] |
Verf.angabe: | Wim Broekaert, Robin Nadeau and John Wilkins (eds.) |
Verlagsort: | Bruxelles |
Verlag: | Éditions Latomus |
Jahr: | 2016 |
Umfang: | 106 Seiten |
Illustrationen: | Illustrationen, Diagramme, Karten |
Format: | 24 cm |
Gesamttitel/Reihe: | Collection Latomus ; volume 354 |
Fussnoten: | Includes bibliographical references |
Schrift/Sprache: | Beiträge in Englisch und Französisch |
Ang. zum Inhalt: | Chicken à la perse / Robin Nadeau |
| The exploitation of tuna in Greek Sicily during the Classical and Hellenistic periods : cultural transfer of Punic origin or technological innovation? / Emmaneul Botte |
| Creticum vinum excellens? Reassessing the role of wine in Crete's identity / Scott Gallimore |
| La perception des denrées étrangères à Rome au IIe siècle av. J.-C. : l'évolution des représentations / Laure Passet |
| The soldiers' kitchen along the limes : fish sauce consumption and economics / Wim Broekaert |
| Cultural exchange and Greek dietetics in Galen / John Wilkins |
| Dining with the "other" in earliest Christianity / Dennis E. Smith. |
ISBN: | 978-90-429-3304-0 |
| 90-429-3304-6 |
Schlagwörter: | (s)Ess- und Trinksitte / (s)Ernährung / (s)Kulturelle Identität / (s)Kulturaustausch / (s)Antike |
| (g)Griechenland <Altertum> / (g)Römisches Reich / (s)Ess- und Trinksitte / (s)Ernährung / (s)Identität / (s)Kulturaustausch / (z)Geschichte |
Dokumenttyp: | Aufsatzsammlung |
Sprache: | eng fre |
RVK-Notation: | NH 5285 |
K10plus-PPN: | 847972623 |
Verknüpfungen: | → Übergeordnete Aufnahme |
978-90-429-3304-0,90-429-3304-6
Food, identity and cross-cultural exchange in the Ancient World / Broekaert, Wim [HerausgeberIn]; 2016
68054352