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Universitätsbibliothek Heidelberg
Status: Bibliographieeintrag

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 Online-Ressource
Verfasst von:Khallouki, Farid [VerfasserIn]   i
 Breuer, Andrea [VerfasserIn]   i
 Ulrich, Cornelia [VerfasserIn]   i
 Owen, Robert [VerfasserIn]   i
Titel:Comparison of the major polyphenols in mature Argan fruits from two regions of Morocco
Verf.angabe:Farid Khallouki, Jenny Voggel, Andrea Breuer, Karel D. Klika, Cornelia M. Ulrich, Robert W. Owen
Jahr:2017
Jahr des Originals:2016
Umfang:7 S.
Fussnoten:Available online 14 November 2016 ; Gesehen am 15.08.2018
Titel Quelle:Enthalten in: Food chemistry
Ort Quelle:New York, NY [u.a.] : Elsevier, 1976
Jahr Quelle:2017
Band/Heft Quelle:221(2017), Seite 1034-1040
ISSN Quelle:1873-7072
Abstract:Previous studies have shown that Argan fruits contain a large variety of polyphenolic compounds. Recently, another class of polyphenolic compounds, namely amino phenols have been detected and identified in immature Argan fruits. The objective of this study, was to establish whether or not, these novel compounds are also present in mature Argan fruits. To this end, a comparison was made between mature fruits from two regions of Morocco. Nineteen major compounds were identified and quantitated, including amino phenols, flavonoids, and phenolic acids by chromatographic methods in mature Argan fruits from the two regions of Morocco (Essaouira and Agadir). The phenolic acids were identified as gallic acid and 3,4-dihydroxybenzoic acid; the amino phenols as Arganimide A, and argaminolics A-C, and the flavonoids as rutin pentoside, quercetin-3-O-arabinoside, quercetin glycogallate, quercetin-3-O-rhamnogalactoside, rutin, quercetin-3-O-galactoside (hyperoside), quercetin-3-O-glucoside (quercitrin), quercetin-3-O-arabinoside, quercetin glycohydroxybenzoate, quercetin glycosinapate, quercetin glycoferulate, quercetin glycocoumarate and quercetin. n=145.
DOI:doi:10.1016/j.foodchem.2016.11.058
URL:Bitte beachten Sie: Dies ist ein Bibliographieeintrag. Ein Volltextzugriff für Mitglieder der Universität besteht hier nur, falls für die entsprechende Zeitschrift/den entsprechenden Sammelband ein Abonnement besteht oder es sich um einen OpenAccess-Titel handelt.

Volltext ; Verlag: http://dx.doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.058
 Volltext: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0308814616318969
 DOI: https://doi.org/10.1016/j.foodchem.2016.11.058
Datenträger:Online-Ressource
Sprache:eng
Sach-SW:Amino phenols
 Column chromatography
 HPLC-ESI-MS
 HPLC-ESI-MS-MS
 Polyphenols
K10plus-PPN:1580069533
Verknüpfungen:→ Zeitschrift

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