Navigation überspringen
Universitätsbibliothek Heidelberg
Status: Bibliographieeintrag

Verfügbarkeit
Standort: ---
Exemplare: ---
heiBIB
 Online-Ressource
Verfasst von:Aaij, Roel [VerfasserIn]   i
 Beteta, C. Abellan [VerfasserIn]   i
 Adeva, B. [VerfasserIn]   i
 D'Argent, Philippe [VerfasserIn]   i
 Bachmann, Sebastian [VerfasserIn]   i
 Braun, Svende [VerfasserIn]   i
 Britsch, Markward [VerfasserIn]   i
 Comerma-Montells, Albert [VerfasserIn]   i
 De Cian, Michel [VerfasserIn]   i
 Esen, Sevda [VerfasserIn]   i
 Gerick, David [VerfasserIn]   i
 Gersabeck, Evelina [VerfasserIn]   i
 Grillo, Lucia [VerfasserIn]   i
 Grünberg, Oliver [VerfasserIn]   i
 Han, Xiaoxue [VerfasserIn]   i
 Hansmann-Menzemer, Stephanie [VerfasserIn]   i
 Jäger, Andreas [VerfasserIn]   i
 Kecke, Matthieu [VerfasserIn]   i
 Kolpin, Michael [VerfasserIn]   i
 Kreplin, Katharina [VerfasserIn]   i
 Leverington, Blake [VerfasserIn]   i
 Marks, Jörg [VerfasserIn]   i
 Meißner, Marco [VerfasserIn]   i
 Mitzel, Dominik [VerfasserIn]   i
 Neubert, Sebastian [VerfasserIn]   i
 Neuner, Max [VerfasserIn]   i
 Nikodem, Thomas [VerfasserIn]   i
 Piucci, Alessio [VerfasserIn]   i
 Stahl, Marian [VerfasserIn]   i
 Uwer, Ulrich [VerfasserIn]   i
 Vesterinen, Mika [VerfasserIn]   i
 Zhelezov, Alexey [VerfasserIn]   i
Titel:A new algorithm for identifying the flavour of B-s(0) mesons at LHCb
Körperschaft:LHCb Collaboration [VerfasserIn]   i
Verf.angabe:The LHCb collaboration
E-Jahr:2016
Jahr:17 May 2016
Umfang:24 S.
Fussnoten:*The LHCb collaboration: R. Aaij, P. D'Argent, S. Bachmann, S. Braun, M. Britsch, A. Comerma-Montells, M. De Cian, S. Esen, D. Gerick, E. Gersabeck, L. Grillo, X. Han, S. Hansmann-Menzemer, A. Jaeger, M. Kecke, M. Kolpin, K. Kreplin, B. Leverington, J. Marks, M. Meissner, D.S. Mitzel, S. Neubert, M. Neuner, T. Nikodem, A. Piucci, M. Stahl, U. Uwer, M. Vesterinen, A. Zhelezov [und 706 weitere Personen] ; Gesehen am 10.07.2020
Titel Quelle:Enthalten in: Journal of Instrumentation
Ort Quelle:London : Inst. of Physics, 2006
Jahr Quelle:2016
Band/Heft Quelle:11(2016,05) Artikel-Nummer P05010, 24 Seiten
ISSN Quelle:1748-0221
Abstract:A new algorithm for the determination of the initial flavour of B0s mesons is presented. The algorithm is based on two neural networks and exploits the b hadron production mechanism at a hadron collider. The first network is trained to select charged kaons produced in association with the B0s meson. The second network combines the kaon charges to assign the B0s flavour and estimates the probability of a wrong assignment. The algorithm is calibrated using data corresponding to an integrated luminosity of 3 fb−1 collected by the LHCb experiment in proton-proton collisions at 7 and 8 TeV centre-of-mass energies. The calibration is performed in two ways: by resolving the B0s-B̄0s flavour oscillations in B0s → D−sπ+ decays, and by analysing flavour-specific B*s2(5840)0 → B+K− decays. The tagging power measured in B0s → D−sπ+ decays is found to be (1.80 ± 0.19 (stat) ± 0.18 (syst))%, which is an improvement of about 50% compared to a similar algorithm previously used in the LHCb experiment.
DOI:doi:10.1088/1748-0221/11/05/P05010
URL:Bitte beachten Sie: Dies ist ein Bibliographieeintrag. Ein Volltextzugriff für Mitglieder der Universität besteht hier nur, falls für die entsprechende Zeitschrift/den entsprechenden Sammelband ein Abonnement besteht oder es sich um einen OpenAccess-Titel handelt.

Volltext: http://dx.doi.org/10.1088/1748-0221/11/05/P05010
 DOI: https://doi.org/10.1088/1748-0221/11/05/P05010
Datenträger:Online-Ressource
Sprache:eng
K10plus-PPN:863351263
Verknüpfungen:→ Zeitschrift

Permanenter Link auf diesen Titel (bookmarkfähig):  https://katalog.ub.uni-heidelberg.de/titel/68615442   QR-Code
zum Seitenanfang