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Universitätsbibliothek Heidelberg
Status: Bibliographieeintrag

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 Online-Ressource
Verfasst von:Owen, Robert [VerfasserIn]   i
 Mier, Walter [VerfasserIn]   i
 Hull, William Edmund [VerfasserIn]   i
 Spiegelhalder, Bertold [VerfasserIn]   i
 Bartsch, Helmut [VerfasserIn]   i
Titel:Identification of lignans as major components in the phenolic fraction of olive oil
Verf.angabe:Robert W. Owen, Walter Mier, Attilio Giacosa, William E. Hull, Bertold Spiegelhalder, and Helmut Bartsch
E-Jahr:2000
Jahr:01 July 2000
Umfang:13 S.
Fussnoten:Gesehen am 28.01.2021
Titel Quelle:Enthalten in: Clinical chemistry
Ort Quelle:Washington, DC : American Association for Clinical Chemistry, 1955
Jahr Quelle:2000
Band/Heft Quelle:46(2000), 7, Seite 976-988
ISSN Quelle:1530-8561
Abstract:Abstract. Background: Because olive oil is an important component of the Mediterranean diet, it is necessary to establish unequivocal identification of the major potential antioxidant phenolic compounds it contains.
DOI:doi:10.1093/clinchem/46.7.976
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Volltext ; Verlag: https://doi.org/10.1093/clinchem/46.7.976
 Volltext: https://academic.oup.com/clinchem/article/46/7/976/5641182
 DOI: https://doi.org/10.1093/clinchem/46.7.976
Datenträger:Online-Ressource
Sprache:eng
K10plus-PPN:1745917195
Verknüpfungen:→ Zeitschrift

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