Navigation überspringen
Universitätsbibliothek Heidelberg
Status: Bibliographieeintrag

Verfügbarkeit
Standort: ---
Exemplare: ---
heiBIB
 Online-Ressource
Verfasst von:Aaij, Roel [VerfasserIn]   i
 Aquines Gutiérrez, Osvaldo [VerfasserIn]   i
 D'Argent, Philippe [VerfasserIn]   i
 Bachmann, Sebastian [VerfasserIn]   i
 Bien, Alexander [VerfasserIn]   i
 Blouw, Johan [VerfasserIn]   i
 Braun, Svende [VerfasserIn]   i
 Britsch, Markward [VerfasserIn]   i
 Comerma-Montells, Albert [VerfasserIn]   i
 De Cian, Michel [VerfasserIn]   i
 Dordei, Francesca [VerfasserIn]   i
 Esen, Sevda [VerfasserIn]   i
 Gerick, David [VerfasserIn]   i
 Gersabeck, Evelina [VerfasserIn]   i
 Grillo, Lucia [VerfasserIn]   i
 Han, Xiaoxue [VerfasserIn]   i
 Hansmann-Menzemer, Stephanie [VerfasserIn]   i
 Jäger, Andreas [VerfasserIn]   i
 Kolpin, Michael [VerfasserIn]   i
 Kreplin, Katharina [VerfasserIn]   i
 Krocker, Georg Alexander [VerfasserIn]   i
 Leverington, Blake [VerfasserIn]   i
 Marks, Jörg [VerfasserIn]   i
 Kecke, Matthieu [VerfasserIn]   i
 Meißner, Marco [VerfasserIn]   i
 Mitzel, Dominik [VerfasserIn]   i
 Neubert, Sebastian [VerfasserIn]   i
 Neuner, Max [VerfasserIn]   i
 Nikodem, Thomas [VerfasserIn]   i
 Piucci, Alessio [VerfasserIn]   i
 Schmelling, Michael [VerfasserIn]   i
 Seyfert, Paul [VerfasserIn]   i
 Stahl, Marian [VerfasserIn]   i
 Uwer, Ulrich [VerfasserIn]   i
 Vesterinen, Mika [VerfasserIn]   i
 Wandernoth, Sebastian [VerfasserIn]   i
 Zhelezov, Alexey [VerfasserIn]   i
Titel:B flavour tagging using charm decays at the LHCb experiment
Körperschaft:LHCb Collaboration [VerfasserIn]   i
Verf.angabe:the LHCb collaboration
E-Jahr:2015
Jahr:October 5, 2015
Umfang:15 S.
Teil:volume:10
 year:2015
 elocationid:P10005
 pages:1-15
 extent:15
Fussnoten:LHCb Collaboration: R. Aaij, O. Aquines Gutierrez, P. d'Argent, S. Bachmann, A. Bien, J. Blouw, S. Braun, M. Britsch, A. Comerma-Montells, M. De Cian, F. Dordei, S. Esen, D. Gerick, E. Gersabeck, L. Grillo, X. Han, S. Hansmann-Menzemer, A. Jaeger, M. Kolpin, K. Kreplin, G. Krocker, B. Leverington, J. Marks, K. Matthieu, M. Meissner, D.S. Mitzel, S. Neubert, M. Neuner, T. Nikodem, A. Piucci, M. Schmelling, P. Seyfert, M. Stahl, U. Uwer, M. Vesterinen, S. Wandernoth, A. Zhelezov [und 692 weitere] ; Gesehen am 11.05.2021
Titel Quelle:Enthalten in: Journal of Instrumentation
Ort Quelle:London : Inst. of Physics, 2006
Jahr Quelle:2015
Band/Heft Quelle:10(2015), Artikel-ID P10005, Seite 1-15
ISSN Quelle:1748-0221
Abstract:An algorithm is described for tagging the flavour content at production of neutral B mesons in the LHCb experiment. The algorithm exploits the correlation of the flavour of a B meson with the charge of a reconstructed secondary charm hadron from the decay of the other b hadron produced in the proton-proton collision. Charm hadron candidates are identified in a number of fully or partially reconstructed Cabibbo-favoured decay modes. The algorithm is calibrated on the self-tagged decay modes B+ → J/ψ K+ and B0 → J/ψ K*0 using 3.0 fb−1 of data collected by the LHCb experiment at pp centre-of-mass energies of 7 TeV and 8 TeV. Its tagging power on these samples of B → J/ψ X decays is (0.30 ± 0.01 ± 0.01)%.
DOI:doi:10.1088/1748-0221/10/10/P10005
URL:Bitte beachten Sie: Dies ist ein Bibliographieeintrag. Ein Volltextzugriff für Mitglieder der Universität besteht hier nur, falls für die entsprechende Zeitschrift/den entsprechenden Sammelband ein Abonnement besteht oder es sich um einen OpenAccess-Titel handelt.

Volltext: https://doi.org/10.1088/1748-0221/10/10/P10005
 DOI: https://doi.org/10.1088/1748-0221/10/10/P10005
Datenträger:Online-Ressource
Sprache:eng
K10plus-PPN:1757645799
Verknüpfungen:→ Zeitschrift

Permanenter Link auf diesen Titel (bookmarkfähig):  https://katalog.ub.uni-heidelberg.de/titel/68736624   QR-Code
zum Seitenanfang