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Universitätsbibliothek Heidelberg
Status: Bibliographieeintrag

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 Online-Ressource
Verfasst von:Purnhagen, Kai [VerfasserIn]   i
 Clemens, Stephan [VerfasserIn]   i
 Eriksson, Dennis [VerfasserIn]   i
 Fresco, Louise O. [VerfasserIn]   i
 Tosun, Jale [VerfasserIn]   i
 Qaim, Matin [VerfasserIn]   i
 Visser, Richard G. F. [VerfasserIn]   i
 Weber, Andreas P. M. [VerfasserIn]   i
 Wesseler, Justus H. H. [VerfasserIn]   i
 Zilberman, David [VerfasserIn]   i
Titel:Europe’s farm to fork strategy and its commitment to biotechnology and organic farming
Titelzusatz:conflicting or complementary goals?
Verf.angabe:Kai P. Purnhagen, Stephan Clemens, Dennis Eriksson, Louise O. Fresco, Jale Tosun, Matin Qaim, Richard G.F. Visser, Andreas P.M. Weber, Justus H.H. Wesseler, and David Zilberman
E-Jahr:2021
Jahr:20 April 2021
Umfang:7 S.
Teil:volume:26
 year:2021
 number:6
 month:06
 pages:600-606
 extent:7
Fussnoten:Gesehen am 07.07.2021
Titel Quelle:Enthalten in: Trends in plant science
Ort Quelle:Amsterdam [u.a.] : Elsevier Science, 1996
Jahr Quelle:2021
Band/Heft Quelle:26(2021), 6 vom: Juni, Seite 600-606
ISSN Quelle:1878-4372
Abstract:The European Commission’s Farm to Fork (F2F) strategy, under the European Green Deal, acknowledges that innovative techniques, including biotechnology, may play a role in increasing sustainability. At the same time, organic farming will be promoted, and at least 25% of the EU’s agricultural land shall be under organic farming by 2030. How can both biotechnology and organic farming be developed and promoted simultaneously to contribute to achieving the Sustainable Development Goals (SDGs)? We illustrate that achieving the SDGs benefits from the inclusion of recent innovations in biotechnology in organic farming. This requires a change in the law. Otherwise, the planned increase of organic production in the F2F strategy may result in less sustainable, not more sustainable, food systems.
DOI:doi:10.1016/j.tplants.2021.03.012
URL:Bitte beachten Sie: Dies ist ein Bibliographieeintrag. Ein Volltextzugriff für Mitglieder der Universität besteht hier nur, falls für die entsprechende Zeitschrift/den entsprechenden Sammelband ein Abonnement besteht oder es sich um einen OpenAccess-Titel handelt.

Volltext ; Verlag: https://doi.org/10.1016/j.tplants.2021.03.012
 Volltext: https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1360138521000716
 DOI: https://doi.org/10.1016/j.tplants.2021.03.012
Datenträger:Online-Ressource
Sprache:eng
K10plus-PPN:1762310066
Verknüpfungen:→ Zeitschrift

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