Online-Ressource | |
Verfasst von: | Vliet, Ton van [VerfasserIn] |
Titel: | Rheology and Fracture Mechanics of Foods |
Verlagsort: | Hoboken |
Verlag: | CRC Press |
Jahr: | 2013 |
Umfang: | 1 online resource (358 pages) |
Fussnoten: | Print version record |
ISBN: | 978-1-4398-9797-3 |
1-4398-9797-2 | |
Abstract: | INTRODUCTION Rheology and fracture mechanics in food science and technology PHENOMENOLOGY Basic Notions Rheological quantities, types of deformation Descriptive rheology Yielding and fracture behaviour EXPERIMENTAL EVALUATION Introduction Measuring methods Measuring apparatus RELATION BETWEEN STRUCTURE and MECHANICAL PROPERTIES General aspects Dispersions Dilute dispersions Macromolecular solutions Gels Filled gels Solids Foam / Sponge structures Wet cellular materials. |
URL: | Aggregator: https://learning.oreilly.com/library/view/-/9781439827031/?ar |
Datenträger: | Online-Ressource |
Sprache: | eng |
Bibliogr. Hinweis: | Erscheint auch als : Druck-Ausgabe |
Sach-SW: | Aliments ; Texture |
Rhéologie | |
TECHNOLOGY & ENGINEERING ; Food Science | |
Food ; Composition | |
Food texture | |
Rheology | |
K10plus-PPN: | 1854160451 |
Lokale URL UB: | Zum Volltext |
Bibliothek der Medizinischen Fakultät Mannheim der Universität Heidelberg | |
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Bibliothek/Idn: | UW / m4362100687 |
Lokale URL Inst.: | Zum Volltext |