Navigation überspringen
Universitätsbibliothek Heidelberg
Standort: ---
Exemplare: ---
 Online-Ressource
Verfasst von:Lutton, Evelyne [VerfasserIn]   i
Titel:Evolutionary algorithms for food science and technology
Mitwirkende:Perrot, Nathalie [MitwirkendeR]   i
 Tonda, Alberto [MitwirkendeR]   i
Verf.angabe:Evelyne Lutton, Nathalie Perrot, Alberto Tonda
Verlagsort:London, UK ; Hoboken, NJ
 London, UK ; Hoboken, NJ
Verlag:ISTE, Ltd.
 Wiley
Jahr:2016
 2016
Umfang:1 online resource (200 pages)
Gesamttitel/Reihe:Metaheuristics set ; v. 7
Fussnoten:Includes bibliographical references and index. - Print version record
ISBN:978-1-119-13682-8
 1-119-13682-2
 1-119-13684-9
 978-1-119-13684-2
 1-84821-813-3
 978-1-84821-813-0
 978-1-84821-813-0
Abstract:Researchers and practitioners in food science and technology routinely face several challenges, related to sparseness and heterogeneity of data, as well as to the uncertainty in the measurements and the introduction of expert knowledge in the models. Evolutionary algorithms (EAs), stochastic optimization techniques loosely inspired by natural selection, can be effectively used to tackle these issues. In this book, we present a selection of case studies where EAs are adopted in real-world food applications, ranging from model learning to sensitivity analysis.
URL:Aggregator: https://learning.oreilly.com/library/view/-/9781848218130/?ar
Datenträger:Online-Ressource
Sprache:eng
Bibliogr. Hinweis:Erscheint auch als : Druck-Ausgabe
Sach-SW:Réseaux neuronaux à structure évolutive
 COMPUTERS ; Computer Engineering
 TECHNOLOGY & ENGINEERING ; Food Science
 Evolutionary computation
 Food industry and trade ; Mathematical models
K10plus-PPN:1903896665
 
 
Lokale URL UB: Zum Volltext
 
 Bibliothek der Medizinischen Fakultät Mannheim der Universität Heidelberg
 Klinikum MA Bestellen/Vormerken für Benutzer des Klinikums Mannheim
Eigene Kennung erforderlich
Bibliothek/Idn:UW / m4585440836
Lokale URL Inst.: Zum Volltext

Permanenter Link auf diesen Titel (bookmarkfähig):  https://katalog.ub.uni-heidelberg.de/titel/69258625   QR-Code
zum Seitenanfang