Signatur:
TX713.S9 2004
Standort: CATS / Abt. Ostasien: Monograph.
Exemplare:
siehe unten
Verfasst von: | Su, Hengan |
Titel: | Culinary arts in late Ming China |
Titelzusatz: | refinement, secularization and nourishment, a study on Gao Lian's Discourse on food and drink |
Verf.angabe: | Su Heng-an |
Ausgabe: | Chu ban |
| 初版 |
Verlagsort: | Taipei |
Verlag: | SMC Publishing Inc |
Jahr: | 2004 |
Umfang: | XII, 247 S. |
Format: | 23 cm |
Fussnoten: | Includes bibliographical references |
ISBN: | 957-638-642-X |
| 978-957-638-642-8 |
Sprache: | eng |
K10plus-PPN: | 1617299685 |
957-638-642-X,978-957-638-642-8
Culinary arts in late Ming China / Su, Hengan; 2004
68085711